GJALTS BV

Let'get social!

DE KRACHT VAN LINKEDIN EN MIJN NETWERK

Ongeveer een maand geleden zette ik, zonder daar uitgebreid bij nagedacht te hebben, een nieuwe update op mijn LinkedIn profiel. Het was destijds voor mij hèt moment om, zoals ik toen nog dacht, mijn 'eerstelijns netwerk' binnen LinkedIn op hoogte te stellen van mijn naderende afscheid van Salves (ik had mijn aandelen verkocht en bleef nog een half jaar aan) en om diezelfde groep en passant ook nog even aan te geven dat ik nog niet wist wat ik hierna zou gaan doen. Dus nodigde ik simpelweg iedereen uit die het zou willen om met mij een kop koffie te drinken, te lunchen of dineren... ('Een leuk leven' is zeker onderdeel van mijn levensmotto)

Ongeveer een week verder had ik niet alleen 44 commentaren en 182 Likes, maar de update bleek 50.000+ views te hebben (ik weet dat dit nog niet betekend dat iedereen het van A tot Z gelezen heeft, maar toch...). Mijn Inmail-, messagebox, voicemail en Whatsapp liepen vol met vragen ( 'Maar wat ga je nou echt doen?'), complimenten ('stoer dat je je hart durft te volgen') en verzoekjes om eens af te spreken ('volgens mij moeten wij eens rond de tafel').

Horeca Nederland kan trots op mij zijn want vandaag kwam de 50ste afspraak op mijn lijstje te staan, voortkomend uit zowel mijn eerste, tweede als derdelijnsnetwerk op LinkedIn. Als ik zo door ga zou het zo maar zo kunnen zijn dat ik voor het eerst van mijn leven op mijn gewicht moet gaan letten (oké, dat is net iets te overdreven weten degenen die mij in levende lijve kennen).

Zoals gezegd ben ik nu in mijn oriëntatiefase, de gesprekken lopen, het geeft energie, mooie ideeën, fijne contacten en veel om over na te denken. Onderwijl komen er nog steeds nieuwe verzoeken binnen. Elk gesprek ga ik weer aan met open vizier, ik heb nog geen keuzes gemaakt en overal begin ik het gesprek op nul. 'Kleine' opportunities neem ik wel meteen aan en dit resulteerde al in een aantal 'advies- c.q. coachopdrachten'.

Bij deze wil ik toch nog wel even mijn positieve verbazing uitspreken over de kracht van LinkedIn samen met jullie die in mijn netwerk zitten. Let's get social!

Gjalt -- 06-46740152 / info@gjalts.nl --

PS Binnenkort vertel ik graag, hoe ik verder ga in dit proces en uiteraard blijf ik open staan voor nieuwe initiatieven!